RSSAutoverzekering

Alles over autoverzekeringen
Natuurlijk wilt u uw nieuwe of tweede hands auto goed en voordelig verzekeren. Hieronder vindt u uitgebreide informatie over de verschillende mogelijkheden en opties om uw auto te verzekeren. Voor het kiezen van een autoverzekering dient u rekening te houden met verschillende zaken, zoals de ouderdom van uw auto, de nieuwwaarde en de hoogte van de te betalen premie.

De meeste grote verzekeraars bieden goede autoverzekeringen aan, de onderlinge prijzen kunnen echter aanzienlijk verschillen. Het loont de moeite om bij verschillende verzekeraars te informeren of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dit kan in de regel snel, gemakkelijk en online.

Autoverzekering WA of All Risk?

Autoverzekering WA of All Risk?

| 2 februari 2014

Een personenauto is voor de meeste mensen, afgezien van een eigen woning, vaak hun kostbaarste bezit. Een goede autoverzekering is dan ook zeker een must! Bij de meeste verzekeraars kunt u uw autoverzekering geheel op uw eigen wensen aansluiten. U bepaalt zelf tegen welke risico‚Äôs u verzekerd wilt zijn en u heeft veelal de keuze […]

Continue Reading

Aanvullende autoverzekeringen

Aanvullende autoverzekeringen

| 2 februari 2014

Naast uw autoverzekering (WA, WA Extra of WA Casco Compleet) heeft u de keuze uit een aantal aanvullende autoverzekeringen: Verkeersrechtsbijstand De verkeersrechtsbijstandverzekering dekt u voor de gevolgen van eventuele juridische kwesties n.a.v. bijvoorbeeld een aanrijding of problemen met de garage na een reparatie. Mochten er ook andere gezinsleden gebruik maken van uw auto dan kunt […]

Continue Reading

Wat te doen bij autoschade?

Wat te doen bij autoschade?

| 2 februari 2014

Mocht u onverhoopt te maken krijgen met een verkeersongeval of aanrijding dan volgt hier een checklist van zaken waar u op moet letten!

Continue Reading